avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare proces

Dupa cum am mai relatat,am cumparat un imobil anul trecut,l-am inchiriat fostilor proprietari,am scos autorizatie de constructie si am construit pe imobil.fostii proprietari fiind actualii mei chiriasi,nu au platit suma chiriei de cind s-a facut contractul.Eu am dat in instanta pentru evacuare iar ei pt nulitatea contractului de v-c.
Intrebare:procesul lor de nulitate a avut loc pe data de 2 nov,al meu de evacuare pe data de 13nov.am cerut aminare la nulitate si vreau ca la evacuare sa cer suspendarea nulitatii.este posibil???
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
aldo_nick, utilizator
Cel mai recent răspuns: aldo_nick , utilizator 22:17, 12 Noiembrie 2009
Cel mai logic ar fi sa solicitati conexarea dosarelor pentru a se judeca concomitent atit nulitate citt si evacuarea
va rog sa-mi spuneti daca se poate suspenda si daca este legala suspendarea?
Se poate suspenda procesul legat de nulitatea actului intentat de fostii proprietari , dar acest lucru ramane la latitudinea instantei de judecata. Din punctul meu de vedere nu ar trebui suspendat de catre judecator fiindca admiterea cererii si anularea acelui contract de vanzare cumparare lasa practic fara obiect procesul intentat de dvs pentru evacuare! Intelegeti ce vreau sa spun?B-)
Da inteleg si va multumesc!am certificat banuiala pe care o aveam .inca o data MULTUMESC!
Inca ceva domnule Mihai eu am facut actiunea de evacuare in baza contractului de inchiriere.

Alte discuții în legătură

Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri! adimanea adimanea Reprezint in instanta o asociatie de proprietari care a inchiriat un spatiu proprietate comuna a asociatiei unei societati comerciale.Contractul de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Intervenienta intr-un proces de partaj bunuri comune care a fost suspendat theutzamea theutzamea sunt intervenienta in interes propriu intr-un proces partaj bunuri comune deoarece eu am achitat un credit cu care a fost achitat bunul (casa de locuit) care ... (vezi toată discuția)