avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... extinderea unei terase fara autorizatie ,
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

extinderea unei terase fara autorizatie ,

Buna ziua ,am semnat un precontract de vanzare -cumparare ,pentru cumpararea unei case.....proprietarul a extins o terasa fara autorizatie...cum se procedeaza ca sa fiu in legalitate cu aceasta modificare ?...
Cu multumiri ,George
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:56, 29 August 2018
Pentru a intra in legalitate trebuie realizat proiect tehnic,solicitat autorizatie de constructie,
certificat de urbanism,proces verbal receptie finala
Copii ale documentelor se predau la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcite fara autorizatie. buna ziua, doresc sa achizitionez ... MonikaDo MonikaDo Construcite fara autorizatie. Buna ziua, doresc sa achizitionez o constructie edificata in 1980 si ulterior extinsa si inaltata cu un etaj in 2003,insa fara ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament în bloc nefinalizat: vreau să măresc suprafața utilă, dezvoltatorul a spus că se poate, dar am îndoieli. pot face modificarea acum sau doar după ce semnez contractul? valentinpit valentinpit Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un apartament cu 2 camere intr-un bloc care se afla in faza de constructie, apartamentul fiind la ultimul etaj si avand ... (vezi toată discuția)