Buna ziua!
Am terminat partajul in instanta, prin hotarare definitiva, astfel:
1) in lotul meu s a atribuit un teren, cu obligatia de a i plati sulta in valoare de 19 mii lei
2) in lotul fostului sot s a atribuit un apartament, cu obligatia in sarcina lui de a mi plati sulta in valoare de 90 mii lei
Eu am facut cerere de executare silita a fostului sot NUMAI pentru diferenta dintre sumele reprezentand sultele datorate unul altuia, respectiv 90 mii -
19 mii =71 mii lei. In acelasi timp, am facut demersurile pentru a mi intabula terenul ce mi a fost atribuit, iar cei de la OCPI mi au intabulat terenul, cu sarcina de 19 mii in favoarea fostului sot, reprezentand sulta datorata, desi le am depus la dosar cererea de executare silita a acestuia, prin care se demonstreaza ca s a scazut suma pe care eu i o datoram fostului sot.
Acum, s a admis incuviintarea executarii silite pt diferenta dintre sulte.
Intrebarea mea este, care sunt pasii pe care tb sa i urmez, pt a mi radia sarcina pusa de OCPI pe terenul meu?
Multumesc anticipat!!!...
Mergeți cu toate actele la un avocat, sau angajați un avocat sa efectueze demersurile necesare, aici sunt mai multe spete , din moment ce aveți și o executare silita