avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am depus actele pentru restituirea taxei de mediu de 1 an mi sa dat un număr de înregistrare si as vrea sa stiu cum pot sa vad an ce stadiu este dosarul. Si nu stiu cum. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 20:02, 29 August 2018
Ori le trimiteți o cerere prin care le solicitati sa va spuna stadiul, ori mergeti la autoritate si cereti relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni de fals in inscrisuri si uz de fals marian_nn marian_nn Anul trecut m-am despartit de fosta sotie, ramanand autoturismul dobandit in timpul casatoriei la ea pana urma sa fac rost de sofer sa il iau de la aceasta. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in ... dinu marian cornel dinu marian cornel Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in afara de cele de pe portaljust.ro) depus la Judecatoria Sectorului 1 pentru o succesiune, dosar ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu o batae de acum un an cu un dosar la parket vicentiub3st vicentiub3st buna ziua acuma un an am avut probleme cu uni cu o batae eu sunt victima dosarul asta acum e la parket de un an si de fiecare data cand ma duc sa vad daca il ... (vezi toată discuția)