avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

In 11 decembrie 2017 am schimbat locul de muncă, de la Direcția Județeană pentru Protecția Copilului am trecut la Muzeul Județean. La acordarea vaucerelor de vacanță (în iunie 2018) nu am primit toate vaucerele, ci am primit vaucere in valoare de 1000 lei. Mi s-a explicat că diferența de 450 lei nu mi se cuvine, avănd în vedere schimbarea locului de muncă. Dar ambele locuri de muncă sunt în sistem bugetar, apartin de Consiliul Judetean ambele. Ce pot face pe cale legală?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 30 August 2018
Diferenta ar trebui s-o primiti de la locul de munca unde v-ati mutat.

Fiecare angajator va trebui sa va acorde vouchere de vacanta proportional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de munca, într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Informare. SAlbert SAlbert Lucrez in 2 locuri de munca cu contract legal, am dreptul sa primesc vaucere de vacanta din ambele locuri tinind cont ca platesc tacse complecte in ambele ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)