avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Medicamente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Medicamente

Buna ziua,

Vreau sa cumpar din India un medicament pentru profilaxia pre expunere la HIV (pentru protectie) care necesita prescriptie. Medicul infectionist mi-a spus ca nu imi prescrie pentru ca nu intru in categoria de risc. Coletul va fi deschis la vama in prezenta unui politist vamal.

Mentionez ca substantele nu sunt interzise in Romania, doar ca nu exista. Toti mai marii tarii sunt foarte interesati de preventie (un eufemism).

Care sunt riscurile la care ma supun ? avand in vedere ca nu am reteta, riscuri penale, amenzi etc.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
GeorgeRadasca, utilizator

Alte discuții în legătură

Consum de droguri de mare risc mnamname mnamname Buna ziua, Va expun pe scurt situatia: - m-am prezentat singur la spital (urgente) in stare avansata de ebrietate si am declarat ca ma simt rau si am ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv pentru etnobotanice symon_mun symon_mun Va rog sa ma ajutati intr-o problema care la inceput parea minora dar cu trecerea timpului e din ce in ce mai grava.Sotul meu a avut un magazin de plante ... (vezi toată discuția)
O problema interesanta privind capacitatea de exercitiu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Phiii, ce ma mai doare capul! O sa iau un algocalmin inainte de a va scrie ... asa, acu\' parca e ceva, ceva mai bine. [b]Unu.[/b] In ultimii doi-trei ani ... (vezi toată discuția)