avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere bani din contul de salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere bani din contul de salariu

Buna seara! In 2015 mi s a vandut o proprietate de catre un executor judecatoresc, si in acel an nu au fost platite impozitele catre primarie .Aceste datorii au fost transformate in titlu executoriu. Astazi banca la care eu primesc salariu mi a retinut toti banii din contul respectiv, este posibil sa faca lucrul acesta, adica sa mi opreasca tot salariul? Va multumesc!.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maxim 1/3 din salariu va putea popri daca exista un singur creditor.

Mergeti si vorbiti cu banca. Daca nu se rezolva, faceti contestatie la executare la Judecatorie in termen de 15 zile de la data la care ati aflat despre instituirea propririi.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont pentru credit neachitat SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu 2 intrebari. in ce conditi se poate pune poprire pe salariu ?adica se poate pune si fara sa fi fost judecat de o instanta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)