avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecinul de la etajul inferior vine la mine la ușă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecinul de la etajul inferior vine la mine la ușă și îmi spune că îl deranjez, fără ca eu să fi avut în casă alte zgomote în afară de cel al televizorului. A devenit foarte stresant, cum aș putea să acționez în această situație?

Salutare, recent m-am mutat într-un apartament eu și prietena mea, dar de doua luni aproape in fiecare săptămâna Vecinul de la etajul inferior vine la mine la usa și îmi spune ca îl deranjez. Problema mea este ca sunt acuzat pe nedrept, adică pana acum nu am avut invitați, nu am ținut nici o petrecere, am fost doar eu și prietena mea uitându-ne la televizor cu volumul la 12/100. Domnul se plânge constant ca îl deranjează volumul, ca tip, ca “dudui” ca merg apăsat și fac gălăgie. A devenit foarte stresant și nu știu cum as putea sa acționez in aceasta situație ca sa îl fac sa nu mai urce, mentionez faptul ca la ultimele trei apartiii ale dansului am schimbat doua vorbe și i-am închis usa in nas ca sa nu ne certam.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 22:51, 5 Septembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


"Domnul se plânge constant ca îl deranjează volumul, ca tip, ca “dudui” ca merg apăsat și fac gălăgie. "

Apropo de "duduit ", vreau sa va spun ca vecinii de sub mine merg atat de apasat prin casa ( pe calcaie, cred ) incat eu le stiu tot traseul prin casa . Si - atentie - eu stau DEASUPRA lor ! Sincer, nu cred ca as suporta zgomotele astea zi de zi, deasupra mea . De-aia am si ales sa locuiesc la ultimul etaj . Este destul de suparator, sa stiti . Noi calcam usor prin casa, astfel incat ei nici nu ne aud ca suntem acasa, chiar ne-am amuzat odata cand au crezut ca am fost plecati in concediu, pentru ca nu au auzit nimic deasupra lor ! Am observat ca atunci cand nu purtam papuci de casa, si la noi se transmite un fel de trepidatie pe podea, si rasuna tare aiurea . Asa ca puneti-va in locul lor si vedeti ca nu-i tocmai confortabil sa auziti permanent pasii celor de deasupra in capul vostru . La fel si cu vorbitul sau volumul TV-ului . Cand vine noaptea si marea majoritate se pune la somn, linistea din jur face ca sonorul sa para mai mare, si se aude mai bine tot ce se vorbeste . Respectati-le linistea si n-o sa mai aveti probleme cu ei .
Buna ziua "EDDY1" .

1. Strangeti probe in sensul celor ce le-ati specificat.
Martori, inregistrari, etc ... .
Ma refer la ceea ce "zice vecinul".

2. Sesizati sectia de politie din proximitate, pentru "hartuire".

3. Cu sigurata "vecinul" se va potoli.

Mult succes !!!

~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de ... Stefanc1977 Stefanc1977 Buna ziua . ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de deasupra . nu respecta orele de liniște . copilul tropăie , aruncă bile pe parchet , inclusiv ... (vezi toată discuția)