avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data intrarii in concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data intrarii in concediu de risc maternal

Buna ziua!Angajatorul mi_a dat hartiile cu risc maternal in luna Mai (la 8 sapt)si mia spus ca pot intra cand vreau in concediu de risc.Am decis ca in data de 24 August adica la 20 de saptamani de sarcina sa ma duc la medicul de familie cu hartiile semnate si parafate de medicina muncii (din cadrul inteprinderii)sa imi iau concediu cu risc la care mi-a spus ca sunt valabile pana pe 21 septembrie adica panala 26 sapt.Doamna de la Biroul resurse umane mi-a spus ca sunt valabile din data in care m-am decis si doreste sa o puna medicul de fam in legatura cu medicul de medicina muncii,aceasta refuza categoric si ma trimis pe mine la casa de asigurari de sanatate sa ma interesez.Imi doresc sa stiu cum se procedeaza cu concediu de risc maternal dat din cadrul inteprinderii care lucrez
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 1 Septembrie 2018
Data intrarii este data mentionata de medic in certificatul de concediu medical. (de la ... pana la ...... )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua... cum se procedeaza cu scrisoarea medicala pentru ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua... Cum se procedeaza xi scrisoarea medicala pentru a intra in risc? Se trimite la resurse umane pentru medicina muncii de care aparține firma, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt insarcinata in 18 saptamani, in data de 17 februarie, ... georgi.477 georgi.477 Buna ziua! Sunt insarcinata in 18 saptamani, in data de 17 februarie, am dat angajatorului notificarea si adeverinta de la medicul ginecolog, intr-un singur ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii patricia85 patricia85 Buna ziua.Am o problema si nu stiu cine anume ma poate ajuta.Sunt insarcinata,si acum 2 luni puteam iesi in concediu de risc maternal pe baza scrisorii ... (vezi toată discuția)