avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare gradina de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare gradina de la primarie

Buna ziua, Aș vrea să cumpăr grădina pe care o dețin în chirie de la primărie , după cum prevede legea .Exista vreun termen de la data aprobării proiectului de hotărâre în C.L a cererilor de cumpărare a terenului-gradină aferente casei ? Fiindcă s-a aprobat proiectul în C.L. de vreo doua luni și ne tot amâna , sub pretextul că sunt câteva zeci de parcele aprobate spre vânzare și durează mult expertiza tehnico-cadastrală . Mă tot cheamă periodic la registrul- agricol și nimeni nu știe nimic. Ce să fac ? Să aștept, să renunț, să-i dau în judecată ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:42, 2 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Asteptati, de obicei dureaza sa faca cadastrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala refacuta necesara pentru plata impozitului? Caramela80 Caramela80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am mostenit printre altele si o bucata de teren intravilan care a fost folosit pana acum ca gradina. Dupa primirea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune RaresLL RaresLL Buna ziua ! Va scriam acum ceva vreme despre un proces pe care vroiam sa il incep. Am sa reiau in sperata ca va ofer cat mai multe detalii. Bunica si tatal meu ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare gianys75 gianys75 recent am dat in judecata primaria pentru o actiune de constatare deoareca terenul rezultat in urma efectuarii masuratorii cadastrale a iesit mai putin decat ... (vezi toată discuția)