avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... masina cumparata acum 10 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

masina cumparata acum 10 ani

Buna ziua! am cumparat acum 10 ani o masina si nu am inmatriculat-o. A ramas pe numele vechiului proprietar care a radiat-o fiscal. Ce pot face acum?Daca o inmatriculez trebuie sa platesc la primarie taxa fiscala pe ultimul an?
Cel mai recent răspuns: 61-ailenroc , utilizator 20:58, 2 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu sa inmatriculati dv vehiculul,in conditiile in care nu detineti document achizitie,fisa de radiere si certificatul fiscal auto
Dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul datoreaza impozit la stat de la data achizitionarii bunului
Si ce e de facut. Fostul propritar nu a radiat-o decat fiscal. Eu oricum nu mai circul cu ea si nu merita sa o repar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine fiscalul autoturismului cubiman cubiman am cumparat un autoturism care in carte si talon are un proprietar,care a vandut catre un al doilea.eu am cumparat de la acesta,cu promisiunea ca ulterior ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)