Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

berceanu 
	    	Utilizator

berceanu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 crisstta	                   

buna ziua, 
va rog sa-mi spuneti care este conform legislatiei ultima zi lucrata in cazul unui contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni ... (vezi toată discuția)
	                    crisstta	                   

buna ziua, 
va rog sa-mi spuneti care este conform legislatiei ultima zi lucrata in cazul unui contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni ... (vezi toată discuția)

lavinia_buciumas	                   

Buna ziua  Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)
	                    lavinia_buciumas	                   

Buna ziua  Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)

riana02	                   

Imi poate spune cineva in baza carui articol de Codul Muncii se opereaza reincadrarea cu contract de munca daca salariatul a fost in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
	                    riana02	                   

Imi poate spune cineva in baza carui articol de Codul Muncii se opereaza reincadrarea cu contract de munca daca salariatul a fost in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)