avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal?

Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi interzic sa mai fiu cu el, sau sa mai vorbesc cu el.Mentionez ca iubitul meu a facut acum in august 17 ani.Părinții mei sunt despărțiți iar eu in acte stau la mama mea , numai ca atunci cand a aflat m a facut curvă,m a amenintat ca ma omoară , etc.Iar pana începe scoala stau la tatăl meu pentru ca el nu a reactionat asa urât.Mentionez si ca pana acum mama mea a fost de acord cu relatia , l a primit in casa , a dormit la noi , l a ajutat
Eu n am încetat sa vorbesc cu iubitul meu , si vom continua sa ne vedem cand incepe scoala deoarece suntem la licee din acelasi oras.In caz ca situația se inrautateste am decis ca ma voi muta la el măcar pana se calmeaza părinții mei, el mi a zis ca ar fi imatur din partea lui daca m ar incuraja sa fac asta dar daca eu fug de acasa nu o sa îmi închidă poarta in nas , il îmi spune sa am răbdare ca lucrurile se vor rezolva , el spera ca părinții mei se vor obisnui cu ideea ca nu vreau sa il părăsesc si nici el pe mine.Mentionez si faptul ca mama mea s ar putea sa sufere de o forma a sclerozei mostenirea ereditar. In concluzie , daca decid sa stau la el pentru un timp , cu consimtamantu meu si de bunăvoie avand 15 ani si el 17 ani jumatate atunci...E legal?Părinții ma pot lua acasa?Pot ajunge la protectia copilului?Iubitul meu va intra in închisoare cand împlineste 18 ani?I se face cazier?
Asta daca as sta pana sa facă el 18.
Si daca toate astea ar fi posibile , eu rămân cu părinții mei.Insa cum sa i conving ca nu e o solutie sa ma despart de el.Cât de greu e de crezut dar , eu am venit cu ideea sa întreținea relatii sexuale si am insistat desi el a zis ca nu e corect fata de mine.Le am spus asta parintilor meu dar se pare ca nu le pasă.Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Mihaellla1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:40, 2 Septembrie 2018
Ai avut o ideea foarte buna sa intretineti relatii sexuale inainte 15 ani, iubi va ajunge sigur la inchisoare daca mama cu posibila scleroza face o sesizare la politie. Esti minora pana la 18 ani adica nu ai discernamant. Ai rabdare sa implinesti varsta majoratului si apoi poti pleca la iubi fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog să îmi răspundeți am nevoie de un răspuns! andreea.ana789 andreea.ana789 Dacă eu pățesc ceva sunt agresată fizic sau verbal și părinții nu fac nimic și nu îi interesează și iubitul vrea să mă ia la el că acasă nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intampin si eu o problema si am nevoie de niste sfaturi, ... malinionut malinionut buna ziua, intampin si eu o problema si am nevoie de niste sfaturi, si niste idei, am o relatie foarte frumoasa si de viitor cu o fata insa ea este minora ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)