Bună ziua.ma confrunt cu următoarele probleme.in decembrie 2017 soțul meu a decedat.impreuna deținem un teren,o casă și doi copii.am început să fac succesiunea dar constat că pe teren exista un sechestru de la ANAF din nov.2012.am mers la ANAF și mi au spus că există o creanță de 25.000 lei provenita de la un srl unde soțul meu era unic administrator.am început să caut prin acte și am găsit un proces verbal tot de la ANAF din dec.2012 unde se arată faptul că firma nu are bunuri urmăririle și nici persoana fizica in cauza,soțul meu....cu toate că terenul este achiziționat în 2009 și că atât firma cât și pers fizica sunt insolvabile..și mai este stipulat faptul că creanțele înregistrate de firma sunt trecute în evidență separata.nu știu ce înseamnă acest lucru.cei de la ANAF mi au zis că trebuie să achit eu datoria și nu știu unde și cui să mă adresez în situația asta.eu am considerat că acest proces verbal anulează practic acel sechestru.va rog daca puteți să mă ajutați să înțeleg ce trebuie sa fac.multumesc