avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire

Buna ziua.Ma confrunt si eu cu o problemă.Concubina mea are poprire pe salariu.De 4 luni a plecat de la firma la care lucra,in acest timp schimbându.si doua locuri de munca ,dar fara a i se mai pune poprire pe salariu.Azi a primit un Sms de la banca prin care i s.a pus poprire in valoarea de 1500 de Ron pe salariu. La momentul actual are un salariu de 1900 net.Intrebarea este daca i se pot oprim toti banii odata?Legal stiu ca i se poat opri doar 33%.
Cel mai recent răspuns: stelistul7 , utilizator 17:21, 5 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa formuleze contestatie la executare.
Nu i se poate pune poprire pe tot salariul.
Doar 33 % din salariu.
Mulțumesc pt raspuns.Deci sa inteleg ca se opresc doar 33% din salariu sau din venit? Menționez că pe lângă salariu mai ia si alte bonusuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Micky87 Micky87 Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Rate restante credite ContSters188799 ContSters188799 buna ziua! detin mai multe credite pentru nevoi personale negarantate, dintre care unul in franci elvetieni. acest credit a fost declarat scadent din cauza ... (vezi toată discuția)