Buna ziua,
Am o problema foarte mare cred eu,
In data de 15.08.2018 am câștigat o licitație(5$) pe ebay pentru un generator de impulsuri electromagnetice,chinezul trecând pe cutie "remote control" ,coletul nu s a livrat la timp termenul de livrare era intre 2-5 zile. Eu pe 1 septembrie am părăsit țara ,iar de pe 15 până pe 31 am sunat aproape zilnic la DHL spunandu-le că dacă nu se livrează până pe 1 să îl trimită înapoi.
Astăzi suntem în 04.09 și am primit prin dhl "Adeverință de reținere marfa" (a ridicat o o vecina),deoarece marfa mea nu este conforma "Nu implineste Condiția de introducere conform adresei 54644/24.08.2018.
Am sunat la ei pentru a primi un răspuns ,dar tot ceea ce am primit este un număr de telefon la care nimeni nu răspunde . Le-am trimis mail să îl trimită înapoi . Îmi este foarte frica de o amenda de 3000 lei pe care nu mi o permit dar și că va trebui sa mă întorc în țară să o plătesc ..
Menționez că mi au fost solicitate înainte de vămuire un print screen pe care l-am trimis ,poza ci,și declarație pe proprie răspundere ,toate le am trimis la ei.
Atașez linkul avizului :
[ link extern ]