avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vatamare ușoară
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vatamare ușoară

Buna seara,

In seara zilei de 1 sept, aflându-ma la volan la schimbarea benzii de rulare, de pe banda 2 pe banda 1, din neatenție am lovit o mașina de taxi. Avariile la mașina de taxi fiind aripa si usa fata zgâriate. Viteza maxima 50 km/h si zero alcoolemie. Șoferul de taxi a acuzat o durere la cap, am chemat salvarea, cei din salvare au spus ca este vorba de un hematom, mimic grav, probabil provenit de la airbag-ul din scaun. A mers la spital...nu cunosc alte detalii, dar in urma discuției cu el nu ar avea internare. Repet nu știu dacă este același lucru cu certificat medical. Poliția mi-a ridacat permisul si întocmit un dosar penal.
Astăzi șoferul de taxi îmi cere “daune, bani” pentru a nu înainta dosarul. Specifica ca a pierdut bani prin faptul ca mașina este in reparație si nu o poate utiliza.

Ce credeți ca ar trebui sa fac? Sa accept o negociere cu el?
In cazul in care nu accept sa plătesc care sunt urmările in cazul meu? Exista posibilitatea sa se facă un cazier?

Multumesc pentru retur,
Emilian

Alte discuții în legătură

Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)
Permis retinut abuziv Octavianu Octavianu Buna ziua. Acum cateva luni am fost implicat intr-un accident in care am fost lovit in partea din spate de catre un alt autoturism, iar dupa impact soferul a ... (vezi toată discuția)
Contestație proces verbal NoiDoi2 NoiDoi2 Buna ziua. In Mai 2018, ora 07:05 rulam cu logodnica (Sofer) pe A1 sensul Pitesti-București ca pasager in dreapta . In jurul km 15 către București, noi ... (vezi toată discuția)