avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract furnizor energie si gaze incheiat azi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract furnizor energie si gaze incheiat azi

Va rog ..o parere referitoare la urmatoarea intamplare.Azi, la usa a venit un tanar de la un distribuitor de energie si gaze ,nou intrat pe piata.Ei ,probabil sunt bine ptegatiti sa te zapaceasca.Nu stiu cat de mult a zapacit o pe mama mea, cert este ca a semnat contractul de furnizare energie electrica si gaze naturale.Precizez ca asata s a intamplat azi, 05.09.2018.
Este valabil termenul de 30 de zile in vederea rezilierii sau am gresit...platim?
Va multumesc..
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
lia19, utilizator

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractelor electrica la blocurile a.n.l. alex2005gabriel alex2005gabriel Buna seara, Ma adresez atat locatarilor din blocurilor A.N.L. cat si unor persoane avizate sa dea anumite lamuriri in domeniu. In anul 2006 m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Contorizare gaze/dare in judecata Milady09 Milady09 Buna seara, Presedintele asociatiei impreuna cu membrii de comitet au hotarat anul trecut montarea contoarelor de gaze de apartamente. Avand in vedere ca ni ... (vezi toată discuția)
Contract cu furnizorii... pandatao pandatao Buna ziua! As vrea sa stiu daca este obligatoriu ca asociatia de proprietari sa aiba contract/conventie cu furnizorii de energie electrica,de ... (vezi toată discuția)