avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incopatibilitati functionati publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incopatibilitati functionati publice

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Daca sunt asociat unic si administrator la societate comerciala de expert contabil , pot sa fiu functionar public la o institutie publica in domeniul financiar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 6 Septembrie 2018
Funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate Ida-Maria Ida-Maria Buna ziua, Am o societate comerciala de contablitate, administrator expert contabil, a-si dori sa ocup o functie de functionar public de consilier-contabil ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa incetez raporturile cu cele doua entitati private pentru ca ani sa nu ma declare incompatibil? DANIEL188 DANIEL188 Buna ziua Am un cabinet medical veterinar care este inchis la Registrul Unic al cabinetelor veterinare dar nu este inchis la ANAF. Sunt de asemeni ... (vezi toată discuția)
Am devenit recent functionar public (consilier superior) la o ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 Am devenit recent functionar public (consilier superior) la o institutie a administratiei publice locale. Mai am si doua contracte individuale de munca (ca ... (vezi toată discuția)