avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Beneficiari ajutor de la Guvern pentru inundatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Beneficiari ajutor de la Guvern pentru inundatii

Cum putem afla noi locuitorii din Lunca Marcusului si Bacel Covasna ce
s-a intamplat cu hartiile , anchetele sociale facute imediat dupa inundatii ,am asteptat de atunci un semn , raspuns , multi dintre noi am contat pe acei bani , vine iarna , sa-i mai asteptam sau sa ne luam gandul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:26, 6 Septembrie 2018
Intrebati la primarie care este stadiul.
Ati avut incheiate polite de asigurare obligatorii a locuintei PAD?
Eu pesonal da , mai stiu persoane care au asigurari incheiate , oricum nu sunt multi ..
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Costianu Lenuta, utilizator
Ati solicitat despagubiri asiguratorului? De ce mai asteptati fonduri de la guvern?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inundata de vecinul de deasupra guinea guinea Am fost inundata de vecinul de deasupra in data de 19.07.2013. Noi nu locuim acolo, suntem plecati din localitate, muncim intr-un alt oras la aprox 700 Km ... (vezi toată discuția)
Politele de asigurare obigatorii pentru locuinte Oarecine Oarecine Am inteles ca sunt 4 riscuri acoperite de polita de asigurare obligatorie. Am facut o asigurare facultativa la o societate mare de asigurari, iar polita ... (vezi toată discuția)
Asigurarea facultativa / asigurarea obligatorie (pad) a locuintei ipotecate, despagubire refuzata vim78 vim78 Buna ziua, In 2011 in urma contractarii unui credit garantat cu ipoteca a trebuit sa fac si o asigurare a locuintei pe o perioada de 25ani, suma asigurata ... (vezi toată discuția)