avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinnoire permis de conducere expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinnoire permis de conducere expirat

Buna ziua. As dori sa intreb o situatie in care un cetatean roman stabilit in Ungaria , si are permis de conducere romanesc dar expirat , poate sa urmeze procedura on-line de prelungire sau reinnoire a permisului de conducere expirat , doar ca vizitele medicale care confera ca este apt de conducere sa le poata face in tara vecina.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:42, 6 Septembrie 2018
Daca doriti sa faceti fisa medicala in HU documentul trebuie sa fie emis de o unitatea medicala autorizata si trebuie sa aiba aplicata apostila, conform prevederilor Conventiei de la Haga cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine.
Documentul se prezinta in original, insotit de o traducere legalizata in limba romana..
Ca o paranteza, aveti idee daca taxa de eliberare permis are o valabilitate anume? Am inceput scoala de soferi in 2015, nu am finalizat-o din varii motive, insa acum m-am inscris la o alta scoala. Pot folosi respectiva chitanta in vederea eliberarii permisului?
Taxa poate fi folosita chiar daca ati platit-o cu 3 ani in urma.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea actelor... alisse alisse actele de ident si de stare civila depuse intr-un dosar de catre o pers care nu e roman si nu are cetatenie romana trebuiesc apostilate,traduse,apoi ... (vezi toată discuția)
Respingere de catre autoritatile din romania a procurii incheiate in sua global_bystander global_bystander Buna ziua, Sunt titularul unui permis de conducere romanesc obtinut in Romania in anul 2008 pentru categoria B de vehicule, iar in luna martie a acestui ... (vezi toată discuția)
Apostila Cati L. Cati L. Firma noastra doreste sa cesioneze o parte din actiuni unei companii din afara tarii. Pentru aceasta documentele companiei straine trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)