avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe notariale la contract de imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe notariale la contract de imprumut

cand Inchei la notariat un contract de Imprumut,ce taxe se percep? ce valoare? si cine le suporta? cel care cere imprumut sau cel care ofera?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
eu39buc, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:42, 9 Noiembrie 2009
buna ziua!
se percepe onorariu de 0,5% din valoarea sumei imprumutate, dar nu mai putin de 50 lei.
Sunteti sigura ca acela e onorariu? Nu de alta, dar traiesc cu impresia ca fiecare notar isi poate stabili singur onorariile...
buna ziua!
da acela este un onorariu minimal!
faceti si dvs un calcul si vedeti cam care ar trebui sa fie onorariu, si sa aveti in vedere sa adaugati TVA pt ca marea majoritate a notarilor sunt platitori de TVA.
mergeti la mai multe birouri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu contract autentificat nerambursat. ce pot face pentru a-mi recupera banii? Voiculescu86 Voiculescu86 Buna ziua. Am imprumutat o persoana fizica cu suma de 1500 euro si nu mai primesc banii inapoi. Cand i-am acordat imprumtul am facut o hartie de imprumut la un ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa succesiune manona_1511 manona_1511 Buna seara, am rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna un pret pentru o succesiune(teren plus casa de locuit) Taxele pe care le am de la doi notari pe ... (vezi toată discuția)
Notar dorinam dorinam Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreau sa fac o succesiune si vreau sa stiu daca notarii au o suma fixa sau costurile difera de la un notar la altul. Va ... (vezi toată discuția)