avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Captura de ecran a mesajelor private de pe Facebook ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Captura de ecran a mesajelor private de pe Facebook reprezintă o infracțiune? În ce măsură poate răspunde juridic persoana care le distribuie?

Sunt curios daca cineva distribuie in spatiul public capturiile de ecran a mesajelor purtate din mesageria privata a doua persoane pe Facebook reprezinta o infractiune si in ce masura poate fi tras la raspundere juridic persoana care le distribuie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Valentin45 , utilizator 08:12, 26 Septembrie 2018
În opinia mea un idiot nu este sinonim cu incapabilul Doamna Dancila nu este idioata Este incapabilă sa se exprime. Funcționării publici sunt calificați pe hârtie dar incapabili să-și exercite funcțiile pe care le ocupă. Dar statul ii consideră capabili si ii renumereza după lege. Dar din ce categorie ar face parte un judecător care în ședința publică spune: Cum ți-ai permis să scrii așa ceva despre noi judecătorii? Idiot sau incapabil? Sau în ce categorie ar intra un magistrat de la CSM care pune întrebării pe acest site prin intermediul sotului ? Soț care reprezintă R la CEDO? Idiot,rational,irational,prost sau incapabil? Cat despre cont să mai discutat acest subiect,pe alte forumuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea si inregistrarea unei persoane in spatiul public, fara acceptul ei chrysti chrysti Buna ziua, de dimineata am purtat o discutie in parcare cu o vecina, dupa care am fost anuntata ca am fost filmata si inregistrata (discutia a fost ... (vezi toată discuția)