avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamatie!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamatie!

Buna ziua,
Am facut reclamatie unui vecin pe data de 18.08.2018 pt injurii. Pt ca nu e prima oara cand ne injura de mama focului.
Azi am primit telefon de la politie sa ma prezint la sectie,inclusiv domnu respectiv va fi si el acolo.
La ce sa ma astept,din partea politiei sau a respectivului domn?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Enio, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 7 Septembrie 2018
Ati fost citat in vederea luarii de declaratie
Vecinul va fi si el audiat,urmand ca fiecare parte sa isi exprime punctul de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie - politie shakur shakur Buna ziua, vreau sa stiu ce se intampla in cazul in care Politia iti spune ca ti-au trimis citatie acasa, pe Data X. Trece data X, primesti Telefon de la ei, ... (vezi toată discuția)
Acuzatii neadevarate tulburarea linistii publice Irisss-i Irisss-i Buna ziua! In urma cu doua saptamani am fost la spital cu varul meu. In timp ce asteptam, pentru ca nimeni nu lua in serios gravitatea starii lui, am ... (vezi toată discuția)
Declaratie la politie ioanalbu ioanalbu Buna seara...acum doua zile un copil al unei vecine a injurat-o pe mama,e fiind in curte,iar eu m-am luat de el verbal,spunandu-i sa vorbeasca frumos,dupa care ... (vezi toată discuția)