avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil 2 ani. Pe 10 iulie 2019 face 2 ani. Sotul ar dori sa intre o luna in ccc si anume in luna mai tot atunci ma voi intoarce si eu la munca pentru a primi stimulentul. Intrebarea mea este daca sotul a schimbat serviciul exact cand s.a nascut bebe tb sa aduca adeverinte de la vechiul servici? Indemnizatia se va calcula pe baza salariului 12 luni anterior datei nasterii copilului sau ultimele 12 luni de cand depune cererea pentru concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 10 Septembrie 2018
Indemnizatia se va calcula pe baza salariului net realizat in cele 12 luni eligibile anterioare datei nasterii copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație al doilea copil Mtz27 Mtz27 Se dă o mămică cu un bebe, care se va întoarce la muncă după cei 2 ani. Ea fiind însărcinată cu al doilea bebe, urmând să nască 4 luni mai târziu, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea la serviciu după concediul de creștere copil. când trebuie să înceapă mama munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? AncutaGLAV AncutaGLAV Bebe nascut pe 18 Februarie 2016. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cand trebuie sa inceapa mama munca? Si cum se considera luna in care ... (vezi toată discuția)