avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DREPTUL LA APA POTABILA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DREPTUL LA APA POTABILA

CARE SUNT DREPTURILE CONSUMATORILOR CU PLATA LA ZI SI CARORA LI SE SISTEAZA FURNIZAREA APEI DIN CAUZA VECINILOR CU RESTANTE ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 10 Septembrie 2018
In cazul neachitarii facturii de apa,furnizorul de servicii prin contract isi prevede dreptul sa sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor pana la plata debitului
Asociatia de proprietari nu are dreptul sa restrictioneze furnizarea utilitatilor la rau platnici fara hotarare judecatoreasca definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere Sonanca Sonanca Buna ziua. Va rog sa spuneti daca e legal ca intr-un bloc sa se inchida apa pentru toti locatarii pe motiv ca sunt 3 locatari cu restante la intretinere. ... (vezi toată discuția)
S-a oprit apa la bloc dorat dorat in data de 17 sa pus anunt la scara blocului ca se va opri apa potabila scrie asa,avand in vedere ca ;a data de 16 06 2014inregistrati o datorie de 128000 lei ... (vezi toată discuția)
Actiuni administrative asociatie impotriva restantierilor zsuper8- zsuper8- Suntem o Asociatie de Proprietari care am actiunat in Judecata cativa proprietari pentru neplata contributiilor lunare (sunt rau-platnici care in 3 ani de zile ... (vezi toată discuția)