Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Sunrunner	                   

Buna ziua!
Din cate stiu eu, documentele se pot semna cu pix sau stilou de culoare albastra sau neagra. 
Dupa un conflict cu sefa mea, aceasta a observat ca ... (vezi toată discuția)
	                    Sunrunner	                   

Buna ziua!
Din cate stiu eu, documentele se pot semna cu pix sau stilou de culoare albastra sau neagra. 
Dupa un conflict cu sefa mea, aceasta a observat ca ... (vezi toată discuția)

mihaela_1968	                   

Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela_1968	                   

Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)

gabipotcovaru	                   

Am revenit in campul muncii dupa ce am castigat procesul cu firma (care ma concediase disciplinar). Cum am si banuit au reaparut probleme vechi.... Bineinteles ... (vezi toată discuția)
	                    gabipotcovaru	                   

Am revenit in campul muncii dupa ce am castigat procesul cu firma (care ma concediase disciplinar). Cum am si banuit au reaparut probleme vechi.... Bineinteles ... (vezi toată discuția)