avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Problema REVISAL/ANAF D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Problema REVISAL/ANAF D112

Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ...
Lucrez de 4 luni la firma actuala si sunt trecuta doar cu 2 luni defapt 1 luna intreaga pe prima nu o punem la socoteala.Ideea este ca astazi am luat legatura cu patronul si contabilul firmei si i-am rugat sa ma treaca si pe celelalte 2 luni in cauza ( iulie/august) pentru a fi in bazele ANAF,implicit pentru IMPRUMUT. Mi-au spus ca tocmai m-au trecut si chiar mi-au aratat un EXTRAS REVISAL in care apar cu cele 2 luni IULIE,AUGUST dar atunci cand verific pe ANAF (ONLINE) nu apar deloc doar cu acele 2 luni (05/06) si cam atat. Sunt sigur ca m-au trecut in REVISAL cu cele 2 luni despre care va vorbeam (07/08) dar de ce nu apar in D112 ANAF? Care e procedura si cum as putea rezolva? As aprecia enorm cateva raspunsuri sau lamuriri .Am mare nevoie de obtinerea acestui imprumut pentru un tratament. Va urez o zi frumoasa si sanatate!
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
octavianmateo96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:31, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,

Daca nu va poate lamuri angajatorul adresati o intrebare la ANAF pe linkul de mai jos:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas 6 luni pt.vaduva pensionar dona77 dona77 In data de 05.01.2010 a decedat sotul, pensionar; in data de 14.01.2010 sotia a depus dosarul pt pensie de urmas, iar drepturile i-au fost stabilite ... (vezi toată discuția)