avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar

Buna ziua! Ce hartie pot cere de la firma care lucrezi pentru a vedea cu cate ore sunt angajata si cu ce suma pe cartea de munca?
Deoarece pe contractu de munca imi scrie ca 8 ore si 1900 dar am fost sa iau o rata si acolo mi-au spus ca am numai 825 lei pus la Anaf.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 12 Septembrie 2018
Extras revisal al angajatului.
Sau o adeverinta de salariat

HG 905/2017
art.7
....
(6) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate, sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare contract de angajare gina andrei gina andrei buna seara. in luna august 2017 , pe 8, m-am angajat la profi in functia de casier . acum vreau sa fac o rata pt electrocasnice si la o cautare anaf in baza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de ajutor, cum se poate ( pot ) obtine adeverinta ... lucianmironescu lucianmironescu Buna ziua, am nevoie de ajutor, cum se poate ( pot ) obtine adeverinta ( adeverinte) de vechime, sau un extras de revisal care sa cuprinda perioada de timp de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime avocatnetforumuser avocatnetforumuser Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele neclaritati. Angajatorul mai este obligat sa ofere adeverinta de vechime si extras Revisal daca ai ... (vezi toată discuția)