avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am nevoie de ajutor, cum se poate ( pot ) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am nevoie de ajutor, cum se poate ( pot ) obtine adeverinta ...

Buna ziua, am nevoie de ajutor, cum se poate ( pot ) obtine adeverinta ( adeverinte) de vechime, sau un extras de revisal care sa cuprinda perioada de timp de la retragerea cartilor de munca pana in prezent? Astept un raspuns din partea dvs. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 11 Octombrie 2020
De la fostii angajatori.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu 01.01.2011 , dovada vechimii in munca se face cu adeverintele de vechime eliberare de catre angajatori.

Extrasul Revisal nu face dovada vechimii in munca .

Potrivit art.7 alin.6 din HG nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, “la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate,sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de salariat de la ultimul loc de munca . GIBON MIHAI GIBON MIHAI DEOARECE CARTEA DE MUNCA ESTE ACUM IN FORMAT ELECTRONIC , EU SUNT OBLIGAT SA CER ADEVERINTA DE SALARIAT DE LA VECHIUL LOC DE MUNCA SI SA O PREZINT LA DOSARUL ... (vezi toată discuția)
Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, ... Chiva53 Chiva53 Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, si au trecut acolo ca nu am carte de munca într-adevăr știu ca carte de munca fizic nu se ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cruceru1981 cruceru1981 Am aflat de curand ca de ceva timp au avut loc modificari la contractul meu de munca fara a lua la cunostiinta. As dori sa merg la ITM pentru a solicita un ... (vezi toată discuția)