avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Mijloace fixe

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa incadrez urmatoarele mijl. fixe care sunt folosite intr-un service auto:
1. Generator ozon
2.Generator de azot pentru umflat anvelope
3. Aparat serv aer conditionat (il foloseste pt masini).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 10:46, 21 Septembrie 2018
Aveti: Maşini, utilaje şi instalaţii pentru transporturi şi telecomunicaţii

2.1.22.2. Maşini, utilaje şi instalaţii pentru mentenanţa mijloacelor de transport rutier.
2.1.22.9. Alte maşini, utilaje şi instalaţii neregăsite în cadrul clasei 2.1.22.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare mijloc fix busubianca busubianca Bună ziua, Mă poate sfătui și pe mine cineva , în legătură cu încadrarea unui mijloc fix „Generator de azot” - utilizat pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare transpaleta manuala hidraulica mari.a mari.a Buna seara, Spuneti-mi va rog daca gresesc, am considerat ca transpaleta manuala hidraulica este un utilaj, o pot inregistra in contul 2131 \"echipamente ... (vezi toată discuția)
Prelata auto Cstrut Cstrut Buna, am o rugaminte am achizitionat prelata auto, val acesteia fiind de 2000lei+tva, care ar fii inregistrarea corecta? Multumesc (vezi toată discuția)