avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj Italia cu Buletin Romanesc
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj Italia cu Buletin Romanesc

Buna ziua,Ma aflu in urmatoarele situație, Lucrez de 3ani ca sofer la o firmă din Italia.In urma unor probleme patronul nostru a fost închis iar firma preluată de Gardă de finanțe etc după 7 luni urmează să se închidă si majoritatea sa isi piardă locul de munca .Intrebarea mea este daca în urma încheierii pot primi indemnizația de șomaj (dezocupatione) chiar dacă în toată această perioadă de 3ani nu am avut casa si dețin doar buletin Românesc si Codice fiscal .Doresc nespus sa fiu informat de cineva care ma poate ajuta Avocat ...etc Mentionez ca firma si implicit eu suntem in Parma
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Primesc indemnizatie de somaj sau nu! aryadna aryadna Buna ziua!Ma numesc Cornelia si scriu aceste randuri deoarece caut raspuns la o problema care multi zic ca e fara rezolvare!Daca puteti sa ma ajutati va rog ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj? doina60 doina60 Sunt inginer, am 54 ani si am cotizat la fondul de somaj peste 25 ani (conform Cartii de Munca). Din 1980 si pana in 1989 am lucrat ca inginer la o ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc alycris alycris Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)