avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anuntare sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anuntare sarcina

Daca o salariata anunta ca este insarcinata trebuie ca angajatorul sa anunte si ITM-ul?
Cel mai recent răspuns: muraruana , utilizator 10:49, 13 Septembrie 2018
Da .veti face adresa catre ITM prin care anuntati ca aveti o salariata gravida si atasati si cele aduse de la medic de dansa.Angajata trebuie sa va prezinte o adeverinta de la medic cu starea sa de graviditate.Totodata trebuie sa anuntati si medicul de medicina a muncii.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
luminita29, utilizator
Buna dimineata. Anuntarea se face in scris...Pentru alte detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata insarcinata Daliborka Daliborka Buna ziua im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati? se face ... (vezi toată discuția)
Indemnizație Bbianamaria Bbianamaria Eu lucrez de aproximativ 3 ani de zile într-un coafor . Acum 3 luni am rămas însărcinată . Sefa mea mi-a propus sa intru in șomaj . Eu am salariul pe ... (vezi toată discuția)
Salariata insarcinata Vioreld Vioreld buna ziua. o angajata mi-a adus o adeverinta de la medicul de familie in care se zice ca este insarcinata? ce trebuie sa fac eu ca angajator: sa anunt ITM-ul? ... (vezi toată discuția)