avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Statut drum PRIVAT de servitudine PUBLICA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Statut drum PRIVAT de servitudine PUBLICA

Intrebarea este legate de statutul unui drum privat cu case si un bloc in care proprietarii detin cota parte din drum. Din punct de vedere legal este vazut ca fiind un drum Privat sau Public? De ex, daca eu beau o bere pe banca in fata casei se considera consum de alcool in spatiul public si pot fi amendat sau e consum in spatiul privat si nu pot fi deranjat?

Alte discuții în legătură

Consum bauturi alcoolice pe spatiul public xtreme27 xtreme27 Am deosibata placere sa va povestesc o fapta petrecuta in cursul zilei de ieri . Aflandu-ma cu vreo trei tovarasi de ai mei la o torpila (un pet de bere) ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru consum de alcool in spatiul public dan_ghita dan_ghita Buna ziua. Astazi, 16 septembrie, am fost abordat de un echipaj al jandarmeriei romane la ora 12 noaptea pentru a mi se inmana un proces verbal si o amenda in ... (vezi toată discuția)
Peste 500 de proprietari ai unui drum privat doresc să îl asfalteze. cum trebuie procedat? razvanspiridon razvanspiridon Bună ziua! Locuiesc într-un bloc amplasat, alături de alte blocuri și case, pe o stradă privată la care toți proprietarii apartamentelor și caselor ... (vezi toată discuția)