avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Datorie la Anaf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Datorie la Anaf

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 5 ani am avut o amenda in Germania, acum 3 ani am inceput sa o platesc in rate si mai am 4 rate la ea. Zilele trecute am fost chemat la tribunal si mi s-a comunicat ca a renuntat statul German la amenda. Urmeaza sa imi vina decizia judecatoreasca. As dori sa stiu daca statul German a renuntat la amenda, eu imi recuperez banii care i-am platit la Anaf?

Alte discuții în legătură

Amenda neplatita in munchen-germania danbarlad danbarlad Nu stiu daca ma adresez la categoria corecta,dar sa va spun despre ce este vorba .In anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania - amenda neplatita (am circulat cu masina radiata si asigurare falsa) danbd danbd Buna ziua.in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut in Romania am vrut sa revin in ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto falsa danbarlad danbarlad Buna ziua.in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut in Romania am vrut sa revin in ... (vezi toată discuția)