avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea varstei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea varstei de pensionare

Cand se poate pensiona anticipat sotia mea nascuta in 26.10.1960 si care a lucrat din septembrie 1983 si lucreaza si acum, fara intreruperi .
Mentionez ca are 12 ani si 8 luni de grupa II-a.
Poate plati in avans pentru restul perioadei pentru a iesi din acest an?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
ghebaronea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:56, 14 Septembrie 2018
Reducerea varstei este de 2 ani si 6 luni, din 61 ani si 11 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)
Grupa se ia in calcul la stabilirea pensiei anticipate? ContSters61634 ContSters61634 Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I sau a II a se cumulează sau nu cu reducerea de maxim 5 ani la stabilirea pensiei anticipate , respectiv ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare pentru urmatoarele persoane: MihaiDamas MihaiDamas 1. Barbat, nascut in august, anul 1952, intrat in campul muncii in august, anul 1974, 3 ani facultate inainte de cartea de munca, castig 3,5 ani in grupa ... (vezi toată discuția)