avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL fara angajati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL fara angajati

Buna ziua,
Am o firma de print pe texile si am primit o amenintare de la o doamna care locuieste peste drum de sediul firmei mele (pentru ca am parcat langa geamul de la casa dansei) ca imi va trimite toate controalele posibile. Eu sunt administrator iar sora mea este asociat. Deocamdata nu avem contracte pentru ca lucram in alta parte insa mergem dupa programul nostrum de lucru la sediu, eu ca si administrator ma ocup si de partea contabila si de efectuarea comenzilor. Ce rau poate sa imi faca? Am facturi pe ceea ce am achizitionat emit de asemenea facturi la toate comenzile pe care le realizez. Cu ce ar trebui sa fiu pregatita pentru un control?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 13:04, 14 Septembrie 2018
Buna ziua,

Trebuie sa aveti in principal Registrul unic de control ptr sediul firmei, documentele societatii (act constitutiv, CUI), autorizatie de functionare de la primarie daca aveti magazin/depozit in spatiul respectiv. Numai daca este cazul: autorizatie sanitara ,sanitar veterinara (magazin alimentar de ex) ,aviz de mediu,PSI, ITM , reclame luminoase,difuzare de muzica.

Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)
Ce acte si autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin varnan varnan Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza parfumuri. tot in acest magazin am ... (vezi toată discuția)