avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... arestat preventiv in alt dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

arestat preventiv in alt dosar

daca aveam 3 ani cu suspendare pentru inselaciune iar intre timp am fost arestat preventiv tot pentru inselaciune intr un alt dosar....care s a terminat cu clasarea dosarului...SI dupa doi ani revoca suspendarea pentru infractiunea de fals ..vor scade din pedeapsa cei 3 luni executati in arest preventiv in dosarul 2 cu inselaciune?

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecătorească marius_popescu24 marius_popescu24 Buna seara. Numele meu este Marius și doresc să vă adresez și eu o întrebare. În luna iulie 2012 am rămas definitiv, cu o condamnare de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Poate fi pus in libertate??? monicacm monicacm buna seara, am revenit cu o alta intrebare.... o persoana arestata preventiv de aproximativ 2 luni, nu a fost eliberata pt ca ar putea \"contribui\" la ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse emilianastasa emilianastasa fiul meu are mai multe pedepse cu inchisoare si anume vreo 4 de 1 an si 6 luni, una de 4 luni una de 2 ani, una de 2 ani si 4 luni si una de 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)