avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu-mi da decizia de disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu-mi da decizia de disponibilizare

In luna august 2009 am fost anuntat verbal ca trebuie sa parasesc echipa impreuna cu alti 3 colegi. Ni s-a sugerat sa luam concediu de odihna pana la indeplinirea formalitatilor. La intoarcerea din concediu ni s-a sugerat sa demisionam, lucru pe care l-am refuzat. Am luat concediu fara plata tot la sugestia conducerii. Dupa alte 3 saptamani nu am primit nici o decizie. Eu lucrez in vanzari si sunt platit cu comision din vanzari + salariu fix minim. Am mers la serviciu unde am constatat ca nu sunt lasat sa am contact cu clientii deci nu pot face vanzari. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:33, 9 Noiembrie 2009
Sesizati in scris ITM.
O sesizare la ITM, in prima faza,
Faceti o adresa angajatorului in care solicitati sa vi se precizeze situatia in care dvs. va aflati,faptul ca revenind la serviciu vi se interzice sa va continuati activitatea .O trimiteti cu confirmare de primire si valoare declarata.

Urgent faceti sesizare la ITM si detaliati situatia dvs. si faptul ca in momentul de fata vi se interzice sa va desfasurati activitatea pe de o parte,iar pe de alta parte nu aveti o decizie de desfacere a contractului individual de munca,aceasta comunicanduvi-se telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului si a comisionului, lamuriri concediu fara plata vrm vrm Buna ziua, Lucrez la o firma din domeniul media si sunt agent vanzari(prin telefon). Am salariul de 800 lei + comision din vanzari. In contractul individual ... (vezi toată discuția)
Sunt în concediu medical , fiindcă am fost operata iar angajatorul ... Teleflici Teleflici Sunt în concediu medical , fiindcă am fost operata iar angajatorul ma sunat și mia cerut sa îmi dau lichidarea , este normal asa ceva ? (vezi toată discuția)