avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pe ce articol si ce cod trebuie facuta o plangere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pe ce articol si ce cod trebuie facuta o plangere penteu un functionar public ?

Buna ziua, am si eu o problema si vreau sa gasesc solutia ideala. Societatea are un contract incheiat cu o institutie a statului pentru anumite lucrari de constructii, la finalul lucrarilor se intocmeste un proces verbal de receptie dupa care este un termen de 30 zile pentru plata acestor lucrari. Societatea a terminat lucrarile cuprinse in devizul oferta la termenul stabilot in contract insa pentru a ne aplica o "corectie" inginerul responsabil ne-a comunicat verbal si prin mesaje watzapp ca pana nu efectuam o interventie suplimentara pentru placarea a 3mp de faianta fara a se intocmii un deviz de lucrari (adica probono). Societatea a reusit sa efectueze si acea lucrare suplimentara abea dupa 15 zile si intr-un final am fost chemati pentru a factura lucrarile prevazute in contract fara a se mai pomenii de acea lucrare suplimentara. Avand in vedere ca societatea nu dispune de fonduri financiare suficiente pentru a acoperii astfel de intarzieri am ramas blocati pe alte santiere.
Va rog frumos sa ma indrumati spre o cale legala si eficienta pentru a combate astfel de bugetari care nu si-au primit spaga.

Alte discuții în legătură

Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie POMKINSKI POMKINSKI La asociatia de proprietari s-a efectuat reabilitarea termica prin programul Primariei.Lucrarile s-au terminat de mai bine de zece luni si receptia nu este ... (vezi toată discuția)
Lucrari de modernizare bri77 bri77 Speta: O societate care inchirieaza un spatiu, face lucrari de modernizare ( reparatii, gresie, faianta, zugravit, etc). Contractul de inchiriere este pe 3 ... (vezi toată discuția)