denisa.f 
	    	Utilizator

denisa.f 
	    	Utilizator	    

Sa mergeti sa depuneti plangere. O sa fie cercetata penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si amenintare.
~ final discuție ~
 marian_apreutesei	                   

Buna seara 
Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni 
Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
	                    marian_apreutesei	                   

Buna seara 
Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni 
Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)

hellboy87	                   

Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare:
  Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)
	                    hellboy87	                   

Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare:
  Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)

scabatura	                   

buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in situatia in care mama unui copil de pe strada unde am domiciliul o ameninta pe fiica mea ca citez:\" ii ... (vezi toată discuția)
	                    scabatura	                   

buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in situatia in care mama unui copil de pe strada unde am domiciliul o ameninta pe fiica mea ca citez:\" ii ... (vezi toată discuția)