Buna ziua,am niste nelamuriri privind acest contract pe per determinata.
Am lucrat timp de 1 an( fara 2 sapt),cu un contract pe per nedeterminata, la o firma care si-a incetat activitatea-14.09.2007-salariatii urmand sa fie angajati la o alta firma incepand cu data de 15.09.2007.Numai ca angajarea s-a facut pe perioada determinata( 6 luni adica 15.09.2007-15.03.2007) in cartea de munca zice conf art 12.2 din codul muncii .Numai ca eu nu ma incadrez la niciuna din situatiile prevazute de art 81 din codul muncii,functia fiind de reprezentant vanzari,decat daca art 81 litera e lasa loc de interpretare.La dat de 15.09.2007 cand s-a facut angajarea eu eram insarcinata cam in 2 luni jum.La data de 16.02.2008 am intrat in concediu de maternitate (mai aveam cam 1 luna din contract) urmand ca pe data de 08.04.2008 sa nasc.Sunt sunata pe data de 14.04.2008 pentru a fi intrebata cand nasc( am dus 2 adeverinte in aceste luni pentru a se vedea cu aproximatie data).Cand am zis ca am nascut si ca pe 14.04.2008 urma sa se faca externarea mi s-a spus ca e numai bine ca mi-a mai fost prelungit contractul cu inca o luna si ca si aceasta luna urma sa se termine pe 14.04.2008,facandu-se si mentiunea in cartea de munca ca se inceteaza activitatea conf art 56 lit j din codul muncii.
Intrebarile mele:
-daca acest contract pe perioada determinata nu a fost facut conform codului muncii mai este valabil?
-este normal ca eu sa figurez de pe 16.02.2008-14.04.2008 si ca fiind in concediu de maternitate si cu un contract de munca in derulare ...ba chiar prelungit cu inca o luna?
-unde anume ar trebui sa ajung sa pun aceste intrebari, eventual depus plangere ?
Exista posibilitatea incheierii CIM pe perioada determinata in conditiile art.81, functia dv. neimpiedicand acest lucru.
De pe data de 16.02 dv. aveti contractul suspendat de drept (art.50 lit.a )
CIM trebuia sa inceteza la termenul pentru care a fost incheiat. Faptul ca l-a mai prelungit cu o luna nu ar fi grav, grav este ca aceasta prelungire s-a facut fara acordul dv., dar nefiind denuntat se considera acceptat (aici sper sa nu gresesc).
Totusi, ce anume va nemultumeste?
1. Un CIM pe perioada determinata inceteaza de drept la data cand expira perioada pentru care a fost incheiat (art.56j din Codul muncii), indiferent de starea salariatei.
2. CIM pe perioada determinata se poate sa fi fost incheiat in baza art.81, lit.b), cresterea temporara a activitatii angajatorului, iar dvs. nu aveti de unde sti asta.
3. Daca CIM era incheiat ilegal nu era inregistrat la ITM.
4. Nu inteleg, totusi, care este problema dvs. si ce necazuri ati avut din cauza angajatorului?
Faptul ca a fost prelungit a fost in avantajul dvs, in conditiile in care angajatorul nu avea obligatia de a mai prelungi durata contractului. Acesta trebuia sa inceteze de drept pe data de 15.03.2008. ... Proverbul romanesc este foarte dur:''Facerea de bine este.................'' Iar altul spune(cred ca Murphy) : ''Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita'' ... :(