avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie am eliberat o adeverinta de vechime in munca de grupa II , care nu a fost valorificata la casa de pensie, a fost refuzata
- mentionez ca in perioada 01.01.1996 până la 15.03.1998, a fost angajata in funcția de infirmiera incadrata in grupa a II a de munca, in procent de 100%,
Temeiul juridic al încadrării în grupa a II-a de muncă il reprezinta Ordinul nr.50/1990 si 100/1990.Anexa II punctul 109., care este temeiul juridic corect? multumesc frumos.
-
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 18 Septembrie 2018
Adeverinta a fost eliberata conform modelului prevazut de HG 257/2011 ?

pct. 109 - Unităţi, secţii şi compartimente cu paturi cu bolnavi cronici nerecuperabili (medici, alt personal superior de specialitate, personal sanitar mediu şi auxiliar).

Care este motivul invocat de Casa de Pensii ?
Nu respecta modelul anexei 14 din HG 257/2011
In acest caz,eliberati o adeverinta conform modelului prevazut de HG 257/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupă munca Mihai Cozma Mihai Cozma Adeverințele grupă munca nu au fost valorificate de Casa pensii pe motiv ca nu respecta forma și nu conțin nici datele prevăzute de lege, deși sunt ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu dosarul de pensionare. in adeverința pentru grupa ... GigiH GigiH Am probleme cu dosarul de pensionare. In adeverința pentru grupa adoua imi scrie: \"Temeiul juridic al incadrarii in grupa a doua il reprezinta scrs. MMPS ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta - grupa a doua de munca lovediao5@yahoo.com lovediao5@yahoo.com buna ziua,sunt medic veterinar si lucrez din anul 1996 in cadrul unui laborator sanitar veterinar.In anul 1990 s-a redactat un proces verbal de directie cu ... (vezi toată discuția)