avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... datorie către o firmă în insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

datorie către o firmă în insolvență

Buna ziua ! Ce se intampla cu o datorie pe care o am catre o firma care a intrat in insolventa ? Este vorba de 800 roni si eu am fost angajatul acestei firme care este acum in insolventa .Va multumesc ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 17:15, 18 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conducerea actuala (administratorul statutar/administratorul judiciar/lichidatorul judiciar in functie de momentul procedurii insolventei) are obligatia sa recupereze datoria de la dumneavoastra amiabil sau prin instanta.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca firma la care sunt administrator a intrat in ... Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua! Daca firma la care sunt administrator a intrat in procedura de insolventa (s-a aprobat cererea pentru deschiderea insolventei),mai poate introduce ... (vezi toată discuția)
Cerere masa credala caprice caprice Buna ziua, o societate aflata in stare de insolventa poate participa la masa credala a unei alte societati aflata in faliment? Multumesc! (vezi toată discuția)