avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Voucher de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Voucher de vacanta

Buna ziua,

Mie mi au fost furate voucherele de vacanta din casa(le am dat pierdute la politie)as vrea sa stiu daca le pot verifica cumva...intr un program sau prin intermediul unei institutii(daca au fost cumva folosite de altcineva)

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 18 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti doar apela la institutia care le-a emis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta brandusa2015 brandusa2015 buna ziua, avand in vedere ca lucrez intr-o institutie publica din aparatul administrativ, va rog sa imi spuneti in ce masura, in cazul in care actionez in ... (vezi toată discuția)