avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat cu jurnal electronic

Am casa din luna iunie 2018, detin I.I. care este primul termen de depunere la ANAF? 20 ale lunii urmatoare sau 20 decembrie pentru noiembrie? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:34, 19 Septembrie 2018

Buna ziua,

Depuneti pana pe 20.09 in prima faza.

Detalii ref la completare aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapoartele scoase din casa de marcat (jurnal electronic) imike1 imike1 Buna Ziua, Rapoartele scoase din casa de marcat (jurnal electronic) ce spatiu virtual trebuie sa trimitem spre ANAF si la ce termen? Multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale bame bame Intrucat am primit raspunsuri diferite de la persoane diferite ale aceluias birou din sursa autorizata, va rog sa-mi precizati [b]care sunt si la ce termene ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf privind depunerea declaraþiilor 100, 300 si 710, noile softuri si obligatii fiscale in luna decembrie 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]Pentru declaraţiile 100, 300 si 710, începând cu raportãrile pentru luna noiembrie 2011, se schimbã atât softurile de raportare (numai PDF ... (vezi toată discuția)