avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Corectii Declaratie Unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Corectii Declaratie Unica

Am depus Declaratia Unica la ghiseu in luna iulie 2018 dar va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele semne de intrebare:
- daca chiriasul a plecat inainte de expirarea Contractului de Inchiriere Imobil cum procedez? Daca am achitat impozitul la fisc suma se va compensa? Si cum trebuie procedat.
- Am completat Declaratia Unica, am achitat impozitul dar au intervenit modificari la aceasta si o corectez dar la aceasta corectie trebuie refacut tot calculul cu suma mai mare decat cea initiala (s-a adaugat inca un contract) 0 de exemplu initial am avut si platit 700 lei iar acum am 900 de lei. La ANAF prezint chitanta cu suma platita sa platesc doar diferenta? Sper sa nu ma oblige sa platesc iar cei 700 lei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ComN , utilizator 12:38, 19 Septembrie 2018
Pana la ultimul termen in care se depune declartia unica pentru 2018, adica pana pe 15 martie 2019, tot o sa puteti sa depuneti declaratii pentru a actualiza informatiile,si va ramane valabila de fiecare data ultima depusa. La fel si cu plata, daca prin urmatoarele declaratii depuse in timpul anului se mareste venitul si deci si valoara impozitului pe venit si contribtiilor, daca e cazul, platiti doar diferenta..
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Durata contribuției de sănătate cass anaavoncosmetics anaavoncosmetics Buna ziua tuturor! Dacă am depus declarația unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice si am platit 95 de lei( ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata impozit pe salariu gaby1976 gaby1976 Buna ziua! Am o problema cu Finantele Publice si anume: in anul 2002 am plecat de la firma la care eram angajata la o alta. In 2007 am inceput sa primesc de la ... (vezi toată discuția)