avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Adresa Comisia de Experti Medicina Muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Adresa Comisia de Experti Medicina Muncii

Buna ziua .Va rog sa ma ajutati cum pot contesta fisa bp1 deoarece mi s a infirmat boala profesionala si nu gasesc unde sa trimit contestatia.Va multumesc.(adresa secretariat ,unde pot depune contestatia?)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:07, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Şedinţele Comisiei au loc la sediul Institutului de Sănătate Publică Bucureşti ori de câte ori este nevoie şi se convoacă prin secretariatul acesteia cu minimum 7 zile lucrătoare înainte.

Adresa: Str. Dr. Leonte Anastasievici Nr.1-3, Sector 5, Bucuresti,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti trimite contestatia prin posta cu confirmare de primire in termen de 30 de zile de la data primirii PV de cercetare a cazului de boala profesionala.
Sunt aplicabile prevederile HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare,
-Art. 155 (1) In situatia in care angajatorul sau reprezentantul acestuia ori, dupa caz, persoana fizica autorizata in cazul profesiilor liberale sau inspectorul de munca ori lucratorul sau asiguratorul nu sunt de acord cu concluziile stabilite in procesul-verbal de cercetare ori cu masura tehnica sau organizatorica formulata, se pot adresa, in scris, in termen de 30 de zile de la data primirii procesului-verbal de cercetare a cazului de boala profesionala, Comisiei
de experti de medicina muncii acreditati de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Sanatatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a contesta un proces-verbal de cercetare a cazului de ... dana manea dana manea Pentru a contesta un proces-verbal de cercetare a cazului de boala profesionala , trebuie sa ma adresez Comisiei de experti de Medicina Muncii. Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 90 de zile. Bilboreanu Bilboreanu Buna ziua.Cate zile de concediu medical am dreptul pe an?Cine prelungeste dupa 90 de zile?Ce trebuie sa fac ptr pensie de boala. daca m am imbolnavit la ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala Bilboreanu Bilboreanu Buna seara.Am facut contestatie la Comisia de Experti de Medicina Muncii am primit ca este inregistrata dar nu poate fi indeplinita in momentul de fata din ... (vezi toată discuția)