avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Avocatnet Italia: Cum se face un denunț dacă sunt ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Avocatnet Italia: Cum se face un denunț dacă sunt în România?

Am lucrat 5 ani in Italia fara acte .Cand am inceput sa le spun din nou de acte ..au zis stai acasa am gasit pe alta .Ce pot sa fac daca eu sant in Romania .mai ales ca nepoata batranei primeste pensie ptr ajutor de handicap dar nu sta cu batrana ea avand un magazin la care vinde sotul ei dar tot fara acte
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nicolle Nicoleta , utilizator 00:06, 20 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire batrana obligatorie? stea12345 stea12345 Buna ziua, Mama mea a facut un atac cerebral acum cateva zile si a fost externata astazi. Pana acum a stat singura, s-a ingrijit singura si a mai fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am divortat in 2005 copilul cu handicap mi-a ramas ... Mery 78 Mery 78 Buna ziua ,Am divortat in 2005 Copilul cu handicap mi_a ramas mie cu obligatia tatalui la pensia alimentara de 20 e Lunar ptr Ca rezulta farà munca Dar avea ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)