avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Avocatnet Italia: Cum se face un denunț dacă sunt ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Avocatnet Italia: Cum se face un denunț dacă sunt în România?

Am lucrat 5 ani in Italia fara acte .Cand am inceput sa le spun din nou de acte ..au zis stai acasa am gasit pe alta .Ce pot sa fac daca eu sant in Romania .mai ales ca nepoata batranei primeste pensie ptr ajutor de handicap dar nu sta cu batrana ea avand un magazin la care vinde sotul ei dar tot fara acte
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nicolle Nicoleta , utilizator 00:06, 20 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam garda financiara ContSters205948 ContSters205948 GARDA FINANCIARA O RECLAM LA BUCURESTI AM reclamat fostul angajator si mia scris ca au gasit totul bine, dar ITM a scris in raspuns ia sactionat firma unde am ... (vezi toată discuția)
Unde reclam o sc care nu inregistreaza incasarile? anadana anadana :-/ Unde se poate reclama o sc care se declara mereu in pierdere dar care de fapt lucreaza "la negru", ca sa nu plateasca darile la stat???? Va multumesc (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)