avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de trecere cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de trecere cale de acces

Am in proprietate un teren situat in Bucuresti,este dreptunghiular invecinat la 2 strazi,mentionez ca am doar vecinatate nu si iesire/cale de acces catre un drum public,,iar una din posibilele cai de acces este traversarea unui trotuar de 4 metri latime care da la un bulevard mare circulat intens ,o statie ratb chiar in fata pe toata latimea terenului meu,un scuar de iarba verde , un stalp de lumina,si stationare interzisa,pe cand cealalta cale de acces este blocata de o parcare A.D.P,care este dispusa pe toata latura mea avand locuri de parcare perpendicular ,intre mine si un drum public secundar pe circa 3m lungime fata de drumul public ,si 13 m latime pe toata latimea terenului meu.Mentionez ca in acte , vecinatatile,sunt cu bulevardul,la nord,respectiv parcare adp la sud,iar lateralele sun ocupate de vecini care au contructii realizate .Cum trebuie sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
rr1967, utilizator
Cel mai recent răspuns: rr1967 , utilizator 11:27, 20 Septembrie 2018
Doresc si reprezentare legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare al 2lea autoturism perpendicular peste locul de la adp dorinserban dorinserban Avem noi vecinii locuri de parcare inchiriate de la ADP sector 3. Un loc, un copac, un loc tot asa... in fata noastra este un mic trotuar - sub 1 m ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ce excede titlul de proprietate ada_73 ada_73 Ma confrunt cu urmatoarea situatie; 1.teren intravilan (detinut in baza titlului de proprietate , eliberat in 1994-in care este specificata suprafata x) , ... (vezi toată discuția)
Actiune intabulare pt teren ce excede titlul de proprietate detinut ada_73 ada_73 1.teren intravilan (detinut in baza titlului de proprietate , eliberat in 1994-in care este specificata suprafata x) , intabulat in anul 2002 cu aceasta ... (vezi toată discuția)